Imaterem felszentelése
Mezei Horváti M. Attila

Az Atyának,Fiúnak, Szentléleknek nevében legyen megáldva, Isten imádására felszentelve ez a keresztyén imaterem. Áldott legyen mindaz, ami itt elhangzik Isten nevének dicséretére, áldott legyen aki hirdeti és aki hallgatja Istennek örök evangéliumát, aki örömért ad hálát Istennek megszentelt szívvel távozzék innen, akinek bánata van, aki a szenvedés keresztjét hordozza, aki szegénység, betegség miatt panaszkodik találjon itt menedéket, vigaszt, találjon mennyei gondviselést.

Az Atyának, Fiúnak, Szentléleknek nevében légy megáldva és megszentelve Imaterem virtuális keresztyén gyülekezete. Légy megáldva testben és lélekben, földi javaidban és mennyei kincseidben, emberi és angyali céljaidban. Légy megáldva házaidban, műhelyeidben, munkahelyeden és minden munkádban, családodban, házad népében, gyermekeidben nemzetségről nemzetségre.

Az igazságnak, szentségnek és világosságnak Isten áldjon meg titeket, szenteljen meg titeket, tartson meg titeket mind az időben, mind az örökkévalóságban. Ámen.